Om oss

Thune Produkter er et av Norges eldste selskap i bransjen, med røtter tilbake til 1815.

Om Thune Produkter Gruppen

Thune Produkter Gruppen består av :
Thune Produkter AS som er et rent agenturselskap
Thune Produkter Industri som produserer løsninger til industri og offshore
Thune Produkter Raufoss tilvirker produksjonsverktøy og utfører avansert bearbeidelse
Thune Produkter Raufoss har også et herderi med vakuumovner og utstyr for glødebehandling
Thune Connect leverer digitale løsninger og automatisering.

Historie

Thune Produkter startet som en liten industribedrift i Drammen i 1815 og vokste til å bli et av Norges største industriselskaper med lang erfaring innen produksjon i jern, fra kjeler og verktøy til turbiner for kraftverkene og lokomotiv for NSB. Bedriften var en av de første til å gå i konsernsamarbeid med andre industriselskaper, deriblant Kværner og Thune Mekaniske Verksted, og har opparbeidet seg bred erfaring på feltet.

Selskapets allsidighet og tilpasningsdyktighet førte til at konsernet Thune forgrenet seg inn på flere felt, deriblant med produksjon av vaskemaskiner på Hamar som ble tatt ut i eget selskap i 1950. Denne grenen av konsernet, som senere produserte vaskemaskiner, autoklaver, badeheiser og skylleromsutstyr, er opphavet til dagens Thune Produkter. Egenproduksjon har etter hvert blitt erstattet med agenturer fra et utvalg leverandører.

Gamle verktøyfabrikken til Raufoss ASA ble kjøpte i 2018. Dette selskapet er i dag er Thune Produkter Raufoss som tilvirker industriverktøy og utfører avansert bearbeiding. Thune Produkter Raufoss har også et herderi med vakuumovner og gassovner for herding og varmebehandling av verktøystål og andre metaller.
Vi utfører også overflatebehandling i form av nitrokarburisering

Thune Produkter sin historie beskrevet av Industrimuseet – Klikk her

Kvalitetsstyring – ISO 9001:2015

Selskapets produkter og tjenester skal tilfredsstille våre kunders behov, krav og forventninger. Hver leveranse skal være en referanse ved fremtidige leveranser. Vi skal opptre slik at vi nyter god anseelse hos våre kunder, leverandører, myndigheter og øvrige forretningsforbindelser, og etterleve de prosesser og rutiner beskrevet i vårt kvalitetssystem.

Thune Produkter AS – ISO 9001:2015 sertifikat – Klikk her

Thune Produkter Industri AS – ISO 9001:2015 sertifikat – Klikk her